Det siger vores kunder om os

Som ejendomsmægler er vores fornemmeste opgave først og fremmest at guide dig trygt igennem salget af din bolig. Derudover er det også vigtigt, at vi kan gøre det på bedste og hurtigste vis. Det er helt essentielt for os som ejendomsmægler, og især lokal mægler, at have tilfredse kunder, og det stræber vi efter i alle henseender. 

Derfor bliver vi også altid så glade, når vores sælgere kommer med anbefalinger og rosende ord. Det betyder alverden! Herunder bliver der løbende opdateret med kundeanbefalinger, som du kan læse, hvis du har lyst. 

Dorfvej 76, Dorf, 9330 Dronninglund

Hvad andre ejendomsmæglere tidligere har været år om at sælge, klarede Mads Vestergaard bolig på 3 måneder. Professionelt sted at handle sin bolig, og rigtig god vejledning med de finansielle muligheder.

Mvh. Niels Damkær

Skovbrynet 14, 9330 Dronninglund

Det stod hurtigt klart for os at Mads var manden der skulle sælge vores hus. Fra han trådte ind ad døren, var han positiv og så mange muligheder. Han vidste med det samme at han havde flere mulige købere til vores hus, i køberkartoteket. Så inden huset blev sat officielt til salg, havde Mads allerede to fremvisninger på vores hus. Efter 14 dage var købsaftalen underskrevet. Det sparede os for omkostningerne til markedsføring.

Vi giver Mads Vestergaard Bolig, vores bedste anbefalinger. Mads´ positive indstilling, samt et solidt lokalt kendskab, gør Mads Vestergaard Bolig til vores absolut favorit mægler.

Mvh. Heidi og Anders

Ø Hassingvej 19, 9330 Dronninglund

Vi har været yderst tilfredse med jeres håndtering af salget. Informationsniveauet har været højt, I har fulgt op på sagen, og alle de involverede medarbejdere har været velinformeret omkring ejendommen, så det har været en rar og tryg fornemmelse, uanset hvilken person vi har været i kontakt med.

Så alt i alt et meget tilfredsstillende forløb😊

Mvh. Birte og Arne Iversen

Vodbindervej 10, 9340 Asaa

Som tak for en god hjælp og støtte vedrørende salg af ejendom Vodbindervej 10, Asaa vil jeg gerne takke alle hos ejendomsmægler Mads Vestergaard. Vi kan kun være tilfredse med hele forløbet, huset blev solgt på tre måneder. Vi kan på det varmeste anbefale Mads Vestergaard bolig i Dronninglund til alle som har brug for hjælp vedrørende handel med fast ejendom.

Med venlig hilsen Sonja & Knud Erik Thomsen

Skovbrynet 64, 9330 Dronninglund

Takket være Mads Vestergaard Bolig, er vi nu på vej videre mod nye eventyr! Vores bolig var ikke officielt til salg, men vi havde andre boligdrømme, hvilket vi tidligere havde luftet for Mads- Og heldigvis for det, for da Mads kom i kontakt med en potentiel køber, var han så venlig at have os in mente! Vi blev kontaktet, og efter ganske få uger stod vi med en underskrevet kontrakt. Vi giver Mads Vestergaard Bolig topkarakter, og kan KUN anbefale dem til andre! Bedre og mere lokalt ejendomsmæglerfirma findes ikke!

Med venlig hilsen Stine og Kasper

Bøgevangen 32, 9330 Dronninglund

Vi har haft Mads Vestergaard til at sælge vores bolig. Hele vejen igennem har vi oplevet hjælp i alle facetter af salget. Vi har hele vejen igennem mødt stor velvillighed til at hjælpe og er altid blevet mødt med stor professionalisme og varme. Det eneste vi kunne have ønsket os var at vi var blevet lidt hurtigere informeret når der var nyt, godt som dårligt. Men vi har altid kunne ringe og er blevet opdateret med det samme.

Med venlig hilsen Ann Katrine og Christian Vester

Østermarksvej 9, Klokkerholm, 9320 Hjallerup

Vi har været meget tilfredse med forløbet. Vi kunne godt lide , at I er lokalt forankret. Vi kunne godt lide, at Mads talte åbent om, hvornår der eventuelt kunne tales om en prisjustering.

Vi har følt, at der har været styr på det hele i salgsprocessen også ift. områder, som tidligere ejendomsmægler ikke havde informeret os om.

Med venlig hilsen Henning og Jytte Juul

Ravnholtvej 20B, Agersted, 9330 Dronninglund

Vi vil gerne dele vore oplevelser i forbindelse med salget af vores ejendom, Ravnholtvej 20b, Agersted, 9330 Dronninglund.

Processen startede for ca. 1,5 år siden, hvor Mads Vestergaard havde taget samtlige med herud til en besigtigelse og efterfølgende vurdering af vores ejendom. Efter en grundig besigtigelse af bygningerne og ikke mindst den tilhørende skov, blev der udarbejdet et salgsoplæg, som vi kunne tilslutte os. Oplægget blev lagt i skuffen, idet vi på daværende tidspunkt endnu ikke var helt klar til at sælge. Det er en stor beslutning at sælge sit hjem, efter 25 års ejerskab.

I løbet af 2020 modnedes vores ønske om at starte 3 halvleg af vores liv i mindre rammer og tættere ved den nære familie.

Ejendommen blev derfor endelig sat til salg i det tidlige forår 2021. Herefter fulgte en spændende tid med en række fremvisninger, dels ved Mads, dels ved Casper, som i mellemtiden var blevet ansat. Forud for hver fremvisning fik vi grundig information fra Mette og Rikke på kontoret. Fremvisningerne tog Mads og Casper sig af, på skift. Hver gang var der sat god tid af til potentielle købere. Mads og Casper havde forinden gjort deres hjemmearbejde grundigt, og efterfølgende fulgte information vedrørende fremvisningen.

MVboligs indsats resulterede i september 2021 i salg af ejendommen. Vi har under hele forløbet følt os hørt og er blevet godt behandlet, har mødt forståelse og hjælpsomhed. Vi kan kun anbefale MVbolig til andre, der går i salgstanker.

Venlig hilsen Anna og Jørgen

Køber af Falkevej 14, 9330 Dronninglund

Helt kanon! Hyrede Casper fra Mads Vestergaard bolig som købsrådgiver, hvilket bestemt kan anbefales! Super at bare kunne overlade dialogen med sælger til købsrådgiveren, så man ikke bliver stresset eller presset af sælgers ejendomsmægler.

Efter sælger droppede vores aftale på en ejendom, fortalte Casper om et hus, de havde på vej til salg ind i Dronninglund. Jeg nåede ud at se det som den første, og nu er det mit. Hele forløbet har været helt kanon, og jeg vil bestemt give Mads Vestergaard bolig og Casper mine varmeste anbefalinger! 

Og endnu engang tak for rødvinen, den vil blive nydt, når jeg er færdig med renoveringen. 

Køber Martin

Falkevej 14, 9330 Dronninglund

Vi valgte Mads Vestergaard-Bolig til salget, da han er lokalkendt, og han lovede at sælge huset på 3 uger. Og der gik kun 14 dage, så var det solgt. Vi har haft et meget tilfredsstillende forløb med salget sammen med Casper og ikke mindst personalet på kontoret. Vi er blevet informeret hele vejen igennem. Og ingen overraskelser, de har haft styr på det hele og meget hjælpsomme.

Vi kan varmt anbefale salg gennem MV-Bolig.

 

Sælger Doris og Leo Poulsen

Åvænget 12, 9340 Asaa

Jeg havde et rækkehus, jeg skulle have solgt på Åvænget, som er totalrenoveret. Jeg snakkede med naboer og bekendte både i Gerå og Asaa, hvor de fleste anbefalede MV bolig. Så valget stod imellem MV bolig og en anden mægler i Dronninglund, hvor MVbolig var lidt billigere. Hos MVbolig sagde de, at de kunne sælge den indenfor tre måneder, og der blev lavet kontrakt på det. Den anden mægler ville have en kontrakt på seks måneder. MVbolig solgte rækkehuset på lige godt syv uger. Selvom der kom et bud, som var lavere end forventet, så nåede vi alligevel i mål med en fornuftig handel. Stor ros til Casper og alle ved MVbolig.

Sælger Alf Erlandsen

Krogensvej 24, 9340 Asaa

Jeg har haft mit hus til salg i 2,5 år i alt. Jeg skiftede til Mads Vestergård for ca. 7 måneder siden og skiftet gjorde, at der kom aktivitet i salget. Mads kender lokal området og har om nogen føling med hvilke priser der passer til post nummeret.
Mads er godt hjulpet af personalet der er ansat hos ham. Man bliver altid mødt med en venlig stemmer når man kontakter dem. Med alle de huse Mads har solgt på det sidste burde han være klar til, at lave flik flakker i stedet for vejr møller :-)

Sælger Jørn Møbjerg Nielsen

Algade 16, 9320 Hjallerup

Vi har lige solgt vores hus og købt et nyt, på under tre uger. Dette er sket gennem Mads Vestergaard bolig. Vi har været yderst tilfredse med den måde vi, gennem forløbet, er blevet mødt af ejendomsmægler Casper og af personalet på kontoret i Dronninglund. Der er hurtig respons, samtidig er det ikke dyrt, ingen dyre pakker. Eller andet smart. Vi takker for hjælpen ,og der er ingen tvivl om, hvor vi skal henvende os, hvis vi engang skal sælge igen.

Sælgere Allan og Charlotte

Dronninggårdsvej 6, 9330 Dronninglund

Vi har i hele forløbet med salg af vores ejendom fået en helt fantastisk service og vejledning, på alle tidspunkter i døgnet. Alle ved Mads Vestergaard Bolig har været utrolig søde og gode til at informere os hele vejen rundt. Derudover har vi oplevet en enorm stor efterspørgsel på vores hus, hvor Mads Vestergaard Bolig er lykkedes med i høj grad og langt over vores forventninger, at markedsføre vores hus, så relevante købere har set huset.

Utrolig professionel og nærværende håndtering, hvor man bliver fulgt helt til dørs, selv ved aflevering af nøgler til nye ejere. Hermed vores bedste anbefalinger af hele teamet ved Mads Vestergaard Bolig for service langt over det forventede.

Sælgere Nicolai og Charlotte

Kongensgade 19, 9320 Hjallerup

Vi er været meget tilfredse med samarbejdet med Mads Vestergaard Bolig. Hele oplevelsen har været top professionel. Alt lige fra vurdering, markedsføring, fremvisninger, forhandlinger og afsluttende salg er gået fuldstændig smertefrit for os. Udover det har vi oplevet en service, venlighed og tilgængelighed som, for os, vægter meget højt. Dette gælder både mæglerne som vi har været i kontakt med, men også medarbejderne på kontoret. Det giver en oplevelse af at alle kunder tages seriøst, og det giver kunden en følelse af at være velkommen. Hold fast i det! Vi havde et ønske om at få vores hus solgt så hurtigt som muligt og det lykkedes på ca. 3 måneder. Det må man sige er godt gået! Vi vil på det kraftigste anbefale Mads Vestergaard Bolig hvis du skal sælge dit hus :)

 

- Sælgere Mads og Marie

Rørholtvej 15, 9330 Dronninglund

Glo-hede anbefalinger – 5 ud af 5 stjerner!

Vi har været så heldige at opleve Mads Vestergaard Bolig fra både en køber og en sælgers side. Da vores drømmehus blev sendt til os via deres køberkartotek, betød det at vi samtidig skulle have vores eget hus solgt. Indenfor få uger var der allerede en aftale på plads med en betinget handel, samt stor interesse og en købsaftale klar på vores hus. Mads og hans ansatte er nok nogle af de få mennesker der faktisk har mere end 24 timer i deres døgn - sådan føles det i hvert fald. De er super hurtige, kan altid få aftaler til at falde på plads, og VILDT søde og imødekommende ALLE sammen – lidt som en lille familie. Derudover laver de professionel og opsøgende markedsføring, der rammer målgruppen lige der hvor den skal rammes!

Vi er blevet hjulpet rigtig godt på vej hos Mads Vestergaard Bolig. De har fingeren på pulsen og har samtidig en rigtig ”ligetil” nordjysk mentalitet, det er herligt! Mads har været skarp og reel fra start både i forhold til vores ønsker, pris og vores forventninger. Han har været god til at følge op og informere os, hele vejen igennem. Men Mads står ikke alene, han har nemlig et super dygtigt team i ryggen, som kun giver positive oplevelser både i ”røret”, i ”biksen” og på ”adressen”. Der er altid styr på tingene – ja man får faktisk helt lyst til at sælge bare for at kunne samarbejde med dem alle igen. Vi har kun de varmeste anbefalinger at give, og er sikre på at ingen vil fortryde at få Mads og teamets hjælp, hvad enten det er til køb eller salg af bolig.

Ingen tvivl om at de skal have 5 ud af 5 stjerner!

Sælgere Gitte og Johannes

Gl. Kongevej 13, Agersted, 9330 Dronninglund

Vi sender jer rosende ord vedrørende salget af boligen i hendes liv, og os børns barndoms hjem. Det er gået så fint, og vi er alle tilfredse. Lige fra boligen kom på markedet og til den var solgt modtog vi en helt utrolig interesse, masser af fremvisninger, i Agersted ! Vi fik så fint besked hver gang inden, der kom besøg, og hele forløbet efter er håndteret så flot hele vejen rundt. Vi er gennemgående så tilfredse. Tusind tak for hjælpen.

Sælger Anne Sofie og datter Ida Maria

Gingsholmvej 1, 9330 Dronninglund

Vi har været utrolig glade for at have valgt Mads Vestergaard bolig til at sælge vores hus. Vi var stillet et halvt års salgsperiode i udsigt, og efter 5 måneder var handlen landet. Det var skarpt 😊
Når vi har haft spørgsmål, er der hurtigt kommet svar retur, og vi er blevet godt behandlet.

Sælgere Conni og Jens Martin

Bøgevangen 47, 9330 Dronninglund solgt

Mads fik solgt vores bolig efter overtagelse fra anden mægler og hjalp os videre herefter med vores boligdrømme. – Tak for et behageligt og godt forløb - Vi anbefaler Mads Vestergaard bolig

Sælgere Henrik og Louise

Skovvej 31, 9330 Dronninglund solgt

Vi valgte Mads Vestergaard bolig, fordi han var blevet anbefalet af bekendte pga. hans gode lokalkendskab. Salgsprocessen har været positiv og handlingsorienteret. Vi har oplevet god information og gennemsigtighed i hele processen. Vi har altid fået hurtige og grundige svar på forespørgsler. De involverede i processen har været meget behagelige mennesker, hvor ligefrem og tydelig kommunikation har været kendetegnende. Tak, for handlen 🙂

Sælger Britta Jensen

Asåvej 18, 9330 Dronninglund

Yes, så fik vi solgt vores ejendom på kun 26 dage, gennem Mads Vestergaard Bolig. Vi siger tusind tak til Mads, for et godt samarbejde og en målrettet indsats.

Vi valgte Mads Vestergaard Bolig, da vi mente at Mads var manden der netop kunne sælge vores ejendom. Primær faldt vi for Mads' måde at se ejendommen på. Mads er god til at se muligheder og hive de positive sider af ejendommen frem. Mads er nem og lige til at snakke med og behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Så det er helt sikkert værd at lægge et besøg ind hos Mads, hvis du/I overvejer at sælge. Vi har i hvert fald været glade for at have Mads som ejendomsmægler.

Sælgere Sofie og Peter