Huse til salg Dronninglund

 

Huse til salg i Dronninglund

Villaer til salg hos Mads Vestergaard bolig. Her sælger vi villaer, landejendomme og sommerhuse i hele Østvendsyssel. Dog sælger vi flest ejendomme i Dronninglund og Asaa. Vi er den lokale ejendomsmægler i Dronninglund, og det er vi bl.a., fordi indehaver Mads Vestergaard er født og opvokset i Dronninglund og har boet her i godt og vel 37 år. 

Han har derfor et stort lokalt netværk, han kender alle stier, områder, aktiviteter, muligheder og langt de fleste fastboere. Han er et velkendt ansigt i byen, og han deltager også stort set i alle lokale arrangementer. Derudover fokuserer han også primært på at støtte de lokale forretninger og foreninger, som er en del af lokalsamfundet. 

Boliger til salg i Dronninglund

Når du overvejer at købe bolig i Dronninglund, så skal du vide, at du flytter til en helt fantastisk by. En by, der er omgivet af Nordjyllands smukke, smukke natur. En by, der har alle muligheder inden for institutioner, skolegang, videreuddannelse, foreningsliv, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og transportmuligheder. En by, hvor sammenholdet er stærkt, og hvor langt de fleste fastboere støtter op, når det gælder. En by i udvikling. 

Derfor er Dronninglund også en dejlig by at købe bolig i og for børnene at vokse op i - og så endda til langt mere favorable priser end mange andre byer i Nordjylland.

Mægler i Dronninglund

Hos Mads Vestergaard bolig har vi et stort udvalg af boliger til salg i Dronninglund - alt efter hvad du søger i dit fremtidige hjem. Du kan bl.a. se vores udvalg af boliger til salg lige her søg bolig

Og finder du ikke lige dét, du søger, så kontakt os alligevel. Måske vi kan finde dit drømmehjem uanset. Alternativt kan du skrive dig op i vores køberkartotek

Overvejer du derimod at sælge, kan du bestille en gratis, uforpligtende salgsvurdering lige her

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hos Mads Vestergaard bolig - uanset om du overvejer at sælge eller købe. Vi vil sammen tage en snak om, hvad der er dine behov og ønsker for fremtiden og dit kommende hjem.