Huse til salg i Hjallerup

 

Huse til salg i Hjallerup

Mads Vestergaard bolig er den lokale, uafhængige ejendomsmægler i Dronninglund. Indehaver Mads Vestergaard er født og opvokset i Dronninglund og kender stort set alle i byen og i byerne omkring. Han arbejder ud fra en fagligt kompetent, jordnær og yderst professionel tilgang, og det sikrer dig en tryg, gennemsigtig rejse fra til salg og til solgt. 

Som ejendomsmæglerforretningen sælger vi både villaer, landejendomme og sommerhuse i hele Østvendsyssel. Hjallerup er ingen undtagelse. Du kan altid danne dig et hurtigt overblik over de ejendomme, vi har til salg i Hjallerup her

Finder du ikke lige den ejendom i Hjallerup, som passer til din behov, så kontakt os gerne alligevel. Det kan være, at vi alligevel kan finde frem til din drømmebolig.

Boliger til salg i Hjallerup

Når du overvejer at købe bolig i Hjallerup, skal du vide, at byen er i rivende udvikling, og i den grad en tilflytter by. På nuværende tidspunkt er der 4.099 indbyggere, men tallet stiger løbende. Hjallerup ligger 20 km. nordøst for Aalborg og lige op ad motorvejstilkørslen, hvilket gør det nemt at komme til og fra arbejde, uanset om du arbejder i Aalborg eller mere nord på.

Hjallerup er kendt for især Hjallerup Marked, som hvert år trækker mere end 250.000 besøgende til byen. Derudover indeholder Hjallerup alt det, du måtte have brug i hverdagen – bl.a. Hjallerup Skole, børnehave, dagplejer og vuggestuer, bibliotek, biograf, idræts- og sportsforeninger og aktiviteter for alle aldre, flere dagligvarebutikker, specialforretninger, bageri og meget mere. Hjallerup er en skøn by for alle aldre, hvor du med garanti vil føle dig hjemme.

Bolig Hjallerup

Hos Mads Vestergaard bolig har vi et vekslende udvalg af boliger til salg i Hjallerup - alt efter hvad du søger i dit fremtidige hjem. Du kan bl.a. se vores udvalg af boliger til salg lige her søg bolig

Og finder du ikke lige dét, du søger, så kontakt os alligevel. Måske vi kan finde dit drømmehjem uanset. Alternativt kan du skrive dig op i vores køberkartotek

Overvejer du derimod at sælge, kan du bestille en gratis, uforpligtende salgsvurdering lige her

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hos Mads Vestergaard bolig - uanset om du overvejer at sælge eller købe. Vi vil sammen tage en snak om, hvad der er dine behov og ønsker for fremtiden og dit kommende hjem.