En tryg boligoplevelse hver gang

Vi er en lille, lokal ejendomsmægler i Dronninglund, hvor stemningen er uhøjtidelig og familiær. Vi er professionelle og går helhjertet ind i vores arbejde for at kunne give vores kunder en tryg boligoplevelse hver eneste gang - uanset om du er boligsælger eller - køber.

Vi ved, at det er en stor beslutning at sætte sin bolig til salg - særligt, hvis det har været et hjem, en base, børnenes barndomshjem, et trygt sted igennem flere årtier. Vi ved, at det kan føles en smule utrygt og usikkert, men det er derfor, vi er her til at hjælpe dig godt og sikkert videre. 

Teamet bag Mads Vestergaard bolig

Mads er født og opvokset i Dronninglund. Han er indehaver af Mads Vestergaard bolig og uddannet ejendomsmægler. Han startede ene mand i oktober 2018 og har i dag tre fuldtidsansatte. Vi er et lille team på fire, der alle er fra lokalområdet, og vi arbejder godt sammen om hver eneste bolighandel.

Casper er udannet ejendomsmægler og køberrådgiver. Mads og Casper varetager alle vurderinger, fremvisninger og står også for udarbejdelse af boligens dokumenter samt møder herom. De to ejendomsmæglere er med dig hele vejen - fra den første vurdering til boligens nøgleoverdragelse. 

Derudover er der Mette, som er marketingansvarlig. Hun sidder med alle markedsføringsmæssige opgaver, når en bolig kommer til salg, er under handel og endeligt solgt. Hende kan du møde i telefonen og på kontoret. 

Rikke er den administrative medarbejder. Hun er den, du primært møder i telefonen og pr. mail. Hun indhenter bl.a. alle boligens dokumenter, udarbejder salgsopstillingen, printer og klargør til møder både her på kontoret og ude af huset for de to ejendomsmæglere, opdaterer boligsystem, arkiv mm. 

Uanset hvem af os, du er i dialog med, så bliver du mødt af jordnære mennesker, der tager udgangspunkt i din boligsituation med et ønske om at hjælpe dig trygt og professionelt igennem processen. 

Den lokale ejendomsmægler i Dronninglund

Uanset om du ønsker at sælge din bolig eller er på jagt efter dit næste hjem, så har vi de bedste forudsætninger for at hjælpe dig trygt videre. Vi tager nemlig ordet LOKAL meget bogstaveligt. Vi bor, arbejder og involerer os i vores lokalområde, og det giver et godt kendskab til lokalområdet og et stort netværk. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi arbejder, og hvad vi kan gøre for at give dig en god og tryg boligproces?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 41 16 32 15 eller via e-mail på mads@mvbolig.dk. Såfremt du ønsker en uforpligtende salgsvurdering af din bolig, kan du finde oplysninger her. 

Du kan også altid tilmelde dig vores køberkartotek og få en opringning, når vi får en bolig ind, der matcher dine kriterier – det gør du her. Kontakt os i dag, hvis du vil have en ejendomsmægler, der kender området som sin egen bukselomme og ved, hvad der skal til for at sikre et salg.

Vi glæder os til at tage hånd om din bolighandel. 

Ejendomsmægler Dronninglund

Ansvar og garanti

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

Realkreditinstitut: Ingen
Pengeinstitut: Ingen
Forsikringsselskab: Frida Forsikring & Dansk Boligforsikring
Andre: Østvendsyssel Avis og Midtvendsyssel Avis
Fotograf: Pro-Plan

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

Finansiering: Ingen
Forsikring: Frida Forsikring & Dansk Boligforsikring
Annoncering: Østvendsyssel Avis og Midtvendsyssel Avis
Virksomhedens CVR-nr.: 35271872

Forsikringen er tegnet hos:

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1.
2100 København Ø
www.hdi-online.dk
Tlf.: +45 33 36 95 95
via ejendomsmæglerens faglige organisation Dansk Ejendomsmæglerforening (DE).

Tillægsforsikring vedr. Udlandsmægling tegnet i Tryg, policenr. 670 8.037.591

Titlen ejendomsmægler må kun benyttes af personer, der er registreret i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen – se www.erhvervsstyrelsen.dk

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Island Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Billede

BESTIL GRATIS SALGSVURDERING

Billede

KØBERKARTOTEK

Billede

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Billede

NYESTE HUSE TIL SALG

Billede

ÅBENT HUS

Billede

KØBERRÅDGIVNING