Ejendomsmægler i Dronninglund med et stort lokalt kendskab

Mads Vestergaard er født og opvokset i Dronninglund. Han er derfor også den ejendomsmægler i Dronninglund, der har det største lokale kendskab og netværk, når din bolig skal sælges, eller når du ønsker at købe.

Hos Mads Vestergaard bolig sørger vi for en imødekommende og gennemsigtig proces, uanset om du skal sælge – eller købe ny bolig i Østvendsyssel. Vores målsætning er at sikre dig en tryg boligproces. Derfor er vi også med dig hele vejen, og du kan forvente en ærlig, jordnær og faglig kompetent rådgivning gennem hele salgs- og købsprocessen.

Mads Vestergaard bolig er en uafhængig ejendomsmægler. Det muliggør bl.a., at vi kan lytte til og imødekomme hver enkelt kundes prioriteringer og drømme, når det gælder hussalg eller huskøb. På den måde kan du være sikker på, at det er dine behov, der kommer i første række.

Ejendomsmægler i hele Østvendsyssel

Østvendsyssel er beriget med bl.a. flere af Danmarks smukkeste naturområder, og de mindre byer - såsom Dronninglund, Asaa, Agersted og Flauenskjold, er noget helt særligt, når det f.eks. kommer til specialbutikker, havnepromenader, foreningsliv og sammenhold.

Uanset om du ønsker at sælge din bolig eller er på jagt efter det næste hjem, så har vi et stort lokalt kendskab til byerne i Østvendsyssel, og vi er med dig hele vejen fra ejendomsvurdering til nøgleoverdragelse.

Er du til villa eller landejendom, sommerhus eller feriebolig i Spanien?

Som ejendomsmægler med beliggenhed i Dronninglund, har vi ikke kun huse til salg i Dronninglund. Vi beskæftiger os også med hussalg bl.a. i Asaa, Agersted, Flauenskjold og Hjallerup. Derudover har vi også en del landejendomme til salg – særligt på strækningen mellem Dronninglund og Asaa.

Det kan også være, at du er på jagt efter et sommerhus eller måske ligefrem en feriebolig i Spanien? Her kan vi også være behjælpelige som din ejendomsmægler igennem hele ferieboligprocessen. Vi er bl.a. en af de få ejendomsmæglere i Danmark, der har tryghedsmærket for tryg bolighandel i udlandet, og du kan se de ferieboliger, der er til salg her.

Mads Vestergaard bolig – din lokale ejendomsmægler

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi arbejder, og hvad vi gør for at give dig en så god salgs- eller købsoplevelse som overhovedet muligt? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 41 16 32 15 eller via e-mail på mail@mvbolig.dk.

Såfremt du ønsker en uforpligtende salgsvurdering af din bolig, kan du finde oplysninger her.

Du kan også altid tilmelde dig vores køberkartotek og få en opringning, når vi får en bolig ind, der matcher dine kriterier – det gør du her. 

Kontakt os i dag, hvis du vil have en ejendomsmægler, der kender området som sin egen bukselomme og ved, hvad der skal til for at sikre et salg.

Ansvar og garanti

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

Realkreditinstitut: Ingen
Pengeinstitut: Ingen
Forsikringsselskab: Frida Forsikring & Dansk Boligforsikring
Andre: Østvendsyssel Avis og Midtvendsyssel Avis
Fotograf: Pro-Plan

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

Finansiering: Ingen
Forsikring: Frida Forsikring & Dansk Boligforsikring
Annoncering: Østvendsyssel Avis og Midtvendsyssel Avis
Virksomhedens CVR-nr.: 35271872

Forsikringen er tegnet hos:

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup
www.tryg.dk
Tlf.: +45 7011 2020
via ejendomsmæglerens faglige organisation Dansk Ejendomsmæglerforening (DE).

Tillægsforsikring vedr. Udlandsmægling tegnet i Tryg, policenr. 670 8.037.591

Titlen ejendomsmægler må kun benyttes af personer, der er registreret i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen – se www.erhvervsstyrelsen.dk

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Island Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Billede

Bestil en gratis salgsvurdering

Billede

Køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Billede

10 nyeste huse til salg

Billede

Åbne huse

Billede

Køberrådgivning