Salgsvurdering hos Mads Vestergaard bolig

Vejen til din næste drømmebolig starter med en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos Mads Vestergaard bolig. Vi tager nemlig altid udgangspunkt i det unikke ved netop din bolig. Mads Vestergaard bolig er et lokalt mæglerhus med stor erfaring i at sælge boliger og landejendomme i hele Østvendsyssel. Derfor vil en salgsvurdering herfra også efterlade dig med en professionel vurdering af, hvad netop din bolig er værd. På den måde kan du nemmere tage en tryg beslutning om din fremtidige boligsituation.

Når du bestiller en salgsvurdering hos os, tager vi sammen også en uforpligtende snak om, hvad der er den bedste salgsstrategi for din bolig, såfremt du ønsker at sætte til salg. Vi tror nemlig på, at en skræddersyet salgsstrategi kan sælge din bolig, og derfor tilbyder vi dig en solgt eller gratis aftale. Som den mest sælgende villamægler i Dronninglund, får vi især mange huse til salg her, og da vi er en uafhængig ejendomsmægler, har vi i høj grad mulighed for at skræddersy den helt optimale handlingsplan for din bolig. På den måde får vi din bolig solgt.

Vi ved, at der er mange følelser forbundet med at skifte hjem, og det er også én af de største økonomiske beslutninger i livet. Derfor er vi med dig hele vejen og anser det for at være en tillidserklæring at få lov til at sælge din bolig. Bestil en uforpligtende salgsvurdering herunder eller giv os et kald på tlf. 41 16 32 15.

 

Bestil en gratis, uforpligtende salgsvurdering herunder og bliv ringet op af en af os