Borgergade 16, 9362 Gandrup

Fin villa i hyggelige Gandrup

Velkommen til Borgergade 16, 9362 Gandrup, hvor denne villa er beliggende på en 775 m2 stor grund og med et boligareal på i alt 166 m2. 
 
Villaen har en central beliggenhed i Gandrup, som er en hyggelig by med blandt andet skøn natur, indkøbsmuligheder og transport samt fine institutionsmuligheder og skole. Særligt sidstnævnte har et godt ry og er et populært valg, når børnenes skolegang skal planlægges. 
 
Fra Gandrup har du ikke langt til blandt andet Ulsted samt Hals og Hou, hvor der i Hals er en charmerende havn med caféer, isboder og en dejlig, børnevenlig strand. Derudover er det nemt til motorvejsnettet, hvorfra du er tæt på både Vodskov, Nørresundby og Aalborg. Villaens udendørs arealer byder på en skøn, aflukket have, terrasseområder og garage. Derudover en fin lille forhave og en flisebelagt indkørsel. 
 
Velkommen indenfor

I stueplan træder du ind i en lille entré, hvorfra der er en fordelingsgang. Herfra har du adgang til en stor stue og udestue med direkte udgang til en super altan med udsigt udover haven. Du finder endvidere et køkken, soveværelse og to værelser samt et badeværelse med badekar. I kælderareal er der et stort vaskerum, viktualierum og et disponibelt rum. 
 
I størstedelen af villaens rum er der fine, lyse trægulve og hvide vægge samt lofter, så du kan flytte ind i villaen, som den står eller med relativt få midler opdatere den. Så er du på jagt efter en hyggelig villa i Gandrup til en yderst skarp pris og med luft til at modernisere, som du ønsker det? Så er villaen på Borgergade 16 absolut et besøg værd. 
 
Kontakt Mads Vestergaard bolig på telefon 41 16 32 15 eller på mail@mvbolig.dk for at høre mere og booke en fremvisning allerede i dag.

Kontakt os

  • Mads Vestergaard

  • Indehaver, Ejendomsmægler - MDE
  • T: 41163215
  • M: 41163215

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Billede

BESTIL GRATIS SALGSVURDERING

Billede

KØBERKARTOTEK

Billede

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Billede

NYESTE HUSE TIL SALG

Billede

ÅBENT HUS

Billede

KØBERRÅDGIVNING