Stationsvej 44, 9362 Gandrup

208 m2 total moderniseret villa

Velkommen til Stationsvej 44, 9362 Gandrup, hvor denne store villa er beliggende på en 879 m2 stor grund. Villaen er renoveret og komplet moderniseret - inde som ude - og står i virkelig flot og komplet indflytningsklar stand. 
 
Du får en overkommelig have med en stor terrasse og med den skønneste udsigt til naturens åbne vidder. Derudover er lagt fliser foran villaen, som gør det nemt at parkere en eller to biler. Derudover er der tilhørende muret garage. 
 
Gandrup er en hyggelig by med et godt sammenhold. Byen byder bl.a. på fine indkøbsmuligheder, institutioner og skole med et godt ry. Derudover har du ikke langt til f.eks. Hals og Hou samt motorvejsnettet mod Nørresundby og Aalborg. 
 
Velkommen indenfor 
Du bydes velkommen indenfor i en lys entré og fordelingsgang, hvor trappen op til første sal også findes. Herfra er der adgang til tre, fine værelser, et badeværelse, et bryggers og et stort køkkenalrum samt stue med udgang til den store terrasse og haven. 
 
Villaens første sal byder på endnu en stue med loft til kip og fritlagte bjælker samt udgang til taget, via terrassedøre, hvor sælger har fået godkendt at kunne etablere en tagterrasse. Derudover finder du yderligere to værelser, walk-in og endnu et badeværelse med badekar. 
 
En helt fantastisk og gennem moderniseret villa med lyse rammer og store, åbne arealer. Der er gulvvarme overalt i stueplan samt på badeværelset på første sal. I stueplan er der endvidere troldtek lofter i alle rum, som giver en god akustik. 
 
Ønsker du at vide mere om denne skønne villa, så kontakt Mads Vestergaard bolig på telefon 41 16 32 15 eller på mail@mvbolig.dk

Kontakt os

  • Casper Vilsen Simonsen

  • Ejendomsmægler, certificeret køberrådgiver, MDE
  • T: 30546256
  • M: 30546256

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Billede

BESTIL GRATIS SALGSVURDERING

Billede

KØBERKARTOTEK

Billede

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Billede

NYESTE HUSE TIL SALG

Billede

ÅBENT HUS

Billede

KØBERRÅDGIVNING