Nythåbsvej 20, Tranget, 9830 Tårs

Indbydende, moderne ejendom med 3,9 ha

Velkommen til Nythåbsvej 20, Tranget, 9830 Tårs, hvor denne indbydende ejendom er beliggende på en 3,9 ha stor grund. Grunden byder bl.a. på en indhegnet have med terrasse og legeområde til børnene samt en fin gårdsplads med carport og garage på 66 m2, som blev totalrenoveret i 2016. 
 
Derudover finder du to større udbygninger på hhv. 404 m2 og 255 m2, hvoraf den ene er en god maskinhal med stålspær. Grunden indbyder til masser af udeleg og arrangementer på de store græsarealer, hvor du nemt kan spille fodbold med ungerne eller holde hyggelige sommerfester. På grunden er der også en dejlig sø og naturområde til gode gåture. 
 
Velkommen indenfor

Stuehuset er på 149 m2 i stueplan, hvoraf tagetagen rummer 80 m2. Stuehusets nordside fik nye vinduer i 2009, hvor vinduerne mod syd er udskiftet i 2016. De 149 m2 bolig er moderniseret og står virkelig flot og indbydende med ene lyse linjer. Stuehuset rummer en stor entré og bryggers i et, et stort og åbent køkkenalrum og stue, et dejligt badeværelse og fire, gode værelser. 
 
Køkkenalrummet og stuen er villaens hjerterum, hvor familie og venner kan hygge sig sammen. Der er mulighed for spiseplads både i køkkenet og i stuen. Badeværelset står også rigtig flot med hvide og sorte materialevalg og med direkte udgang både til bryggers og ind til det ene værelse, som ideelt kan bruges som soveværelse. Ejendommen er ca. beliggende midt imellem Hjørring og Frederikshavn, hvorfor du heller ikke har langt til motorvejsnettet mod syd. 
 
Er du interesseret i at høre mere om den charmerende og moderne ejendom på Nythåbsvej 20 i Tranget, 983 Tårs? Så kontakt Mads Vestergaard bolig på telefon 41 16 32 15 eller på casper@mvbolig.dk

Kontakt os

  • Casper Vilsen Simonsen

  • Ejendomsmægler, certificeret køberrådgiver, MDE
  • T: 30546256
  • M: 30546256

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Billede

BESTIL GRATIS SALGSVURDERING

Billede

KØBERKARTOTEK

Billede

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Billede

NYESTE HUSE TIL SALG

Billede

ÅBENT HUS

Billede

KØBERRÅDGIVNING