Tylstrupvej 67, 9320 Hjallerup

Ny pris

En fantastisk ejendom, der kombinerer æstetik og landlig charme

Velkommen til denne yderst charmerende ejendom, der ligger på Tylstrupvej 67, 9320 Hjallerup. Ejendommen er beliggende midt imellem Hjallerup, med 8 km. hertil, og Tylstrup, med 6 km., på en 4.000 m2 stor grund.

Ejendommen består af flere bygninger, hvoraf stuehuset har et boligareal på 222 m2. Derudover hører der et udhus med på hele 370 m2. I udhuset finder du hestebokse, og der er endvidere opført en ridebane bag ved ejendommen. Selvom grunden ”kun” er 4.000 m2., så er der mulighed for at leje 6 ha jord, således du fortsat kan opstalde heste, anvende ridebanen og sætte dig på hesten og ride ud i den smukke, frie natur.

Ejendommen er opført på en måde, hvorpå der skabes den mest hyggelige gårdsplads i midten. Her er der rig mulighed for at boltre sig i familie og venners lag – i alle aldre. Her kan grilles, spilles bold, leges lege og solens varme stråler kan nydes helt særligt, fordi bygningerne skaber læ.

Omkring ejendommen finder du den særprægede, nordjyske natur med åbne vidder, grønne enge, masser af smukke træer, den blå himmel og fuglekvidder. Hvis ikke den omkringliggende natur er imponerende nok i sig selv, så følg med indenfor.

Velkommen indenfor

Husets stil er opført i respekt for ejendommens oprindelse, og stilen kan beskrives som en blanding mellem det moderne og det charmerende, landlige udtryk.

I stueplan træder du ind i en entré, hvor du til venstre for har et soveværelse og til højre én af ejendommens stuer. Fra stuen kan du gå videre ud i køkkenalrummet samt endnu en stue. Fra køkkenalrummet kan du tilgå et bryggers i forlængelse af en lang fordelingsgang, som du også kan tilgå udefra. Går du ind i bryggerset, kan du bevæge dig videre ind i et badeværelse samt et teknikrum, og går du tilbage til fordelingsgangen, vil du opdage endnu et værelse.

Fra den smukke hall er der mulighed for at gå videre op på første sal. Her finder du en stor repos med indbygget karnap – og hér kommer naturen virkelig til sin ret. Her kan I sidde i timevis og nyde udsigten og roen med hinanden i hånden. På første sal finder du yderligere tre værelser samt endnu et badeværelse – endda med badekar.

Overalt finder du fritlagte bjælker, og særligt i køkkenalrum, hall og på første salen er der loft til kip. Det giver et helt særligt touch til ejendommens indvendige udseende og skaber netop balancen imellem det moderne og det landlige.

Kunne du tænke dig at høre mere om denne smukke ejendom på Tylstrupvej 67? Så kontakt Mads Vestergaard bolig i dag for en salgsopstilling og/eller en fremvisning.

Kontakt os

  • Mads Vestergaard

  • Indehaver, Ejendomsmægler - MDE
  • T: 41163215

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Billede

Bestil en gratis salgsvurdering

Billede

Køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Billede

10 nyeste huse til salg

Billede

Åbne huse

Billede

Køberrådgivning