Gl Kongevej 20, Agersted, 9330 Dronninglund

Nyere renoveret villa på 166 m2 med 64 m2 anvendelig kælder

Velkommen til Gl. Kongevej 20 i Agersted, hvor denne skønne og delvist renoverede villa er beliggende. Gl. Kongevej er en rolig villavej i naturskønne Agersted, der ligger kun 10 minutters kørsel fra Dronninglund midtby og motorvejen.

Agersted er en mindre by, omgivet af flot natur, og med unikke turmuligheder og særprægede oplevelser. I byen er der et fantastisk landsbymiljø og sammenhold bl.a. omkring et aktivt sports-, klub- og foreningsliv, der danner rammen om fritidsmuligheder for enhver alder. I Agersted finder du også Agersted Friskole, der blev grundlagt i 2015 med klassetrin fra 0-9. klasse, SFO, klub og børnehave.

Villaen på Gl. Kongevej 20 er på 166 m2 i stueplan og med en anvendelig kælder på 64 m2. Derudover får du en carport på 42 m2 samt en stor aflukket have med en terrasse, der er delvist overdækket, et grusbelagt område og en lille køkkenhave med drivhus.

Velkommen indenfor

Det indvendige udtryk er moderne og tidssvarende med bl.a. et nyere renoveret køkken og badeværelse i lyse nuancer. I flere af villaens øvrige rum finder du flotte egetræsgulve samt hvide vægge og lofter.

Du træder ind i villaens entré, hvor du har direkte adgang til villaens køkken samt en fordelingsgang, der forgrener sig ud i tre gode værelser og villaens ene badeværelse. Fra entré og fordelingsgang kan du også gå til højre og videre ind i den første af villaens tre stuer. Herfra ligger de to øvrige stuer i åben forbindelse, og der er ligeledes direkte udgang til villaens terrasse og have. I stueplan finder du endvidere et lille WC.

Villaens kælder er ikke godkendt til beboelse, men den er anvendelig til f.eks. multirum eller legerum til børn eller børnebørn, da du også finder villaens andet badeværelse og vaskerum i kælderen.

Villaen på Gl. Kongevej 20 i Agersted er absolut et besøg værd, hvis du er på udkig efter en tidssvarende villa med gode veludnyttede kvadratmeter, og hvor der er plads til hele familien. Ønsker du samtidig, at dit kommende hjem skal ligge i en naturskøn by med masser af tilbud til store som små – en by, der samtidig sætter sammenhold og trygge opvækstvilkår på dagsordenen? Så er villaen på Gl. Kongevej 20 i Agersted lige noget for dig!

Kontakt os

  • Mads Vestergaard

  • Indehaver, Ejendomsmægler - MDE
  • T: 41163215

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Billede

Bestil en gratis salgsvurdering

Billede

Køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Billede

10 nyeste huse til salg

Billede

Åbne huse

Billede

Køberrådgivning