Østermarken 297, 9320 Hjallerup

Moderne villa fra 2019 beliggende i nyere udstykning i Hjallerup

På Østermarken 297 i Hjallerup er denne nymoderne villa fra 2019 beliggende i en nyere udstykning. Det er et attraktivt og børnevenligt område, der bl.a. ligger tæt på Hjallerup Skole, daginstitutioner og flere indkøbsmuligheder. Du er samtidig tæt beliggende på motorvejstilkørslen og f.eks. kun 20 minutters kørsel fra Aalborg Centrum.

I Hjallerup finder du alle daglige nødvendigheder og mere til. Byen har et rigt forenings-, idræts- og kulturliv med foreninger og sportsmuligheder til alle aldre. Du finder også flere spisesteder, en lille hyggelig biograf samt indkøbsmuligheder såsom REMA 1000, Netto og Fakta og meget mere.

I Hjallerup får du alt, hvad du har brug for, og så er du samtidig tæt på motorvejen, så du nemt kan komme til andre omkringliggende byer samt til- og fra arbejde.

Villaen er et flot vinkelhus, beliggende på en 1.000 m2 stor grund, med mørke mursten, stor integreret dobbelt carport på 48 m2 med redskabsrum med muret yderside samt støbt og isoleret gulv og en overdækket sydvest vendt terrasse. Villaens udseende er moderne og gavmildt – indbydende for de fleste, der leder efter nyt hjem.

Velkommen indenfor

Villaen er på hele 180 m2 og indrettet med en ideel planløsning, der tilgodeser alle i familien. Her får du bl.a. et stort og åbent køkken/alrum med et 15 graders skråloft, flot inventar fra HTH, klinker i 60 x 60 cm samt troldtekt lofter, der giver den bedste akustik. Køkken/alrummet ligger i åben forbindelse til stuen.

Derudover får du et stort soveværelse med direkte adgang til villaens ene badeværelse og et walk-in samt en særskilt børneafdeling med hele tre værelser og villaens andet badeværelse. Der skabes således en naturlig opdeling mellem forældre- og børneafdelingen, der giver ro for alle parter ud på aftenen og de sene nattetimer. Alligevel er stilen gennemgående med bl.a. flotte gulve i et egetræslook samt glasfilt på alle villaens vægge.

Villaen er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, der sikrer et perfekt indeklima og et lavere energiforbrug. Villaen er til salg og er klar til indflytning efter påske 2020.

Kontakt os

  • Mads Vestergaard

  • Indehaver, Ejendomsmægler - MDE
  • T: 41163215

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Billede

Bestil en gratis salgsvurdering

Billede

Køberkartotek

Billede

Følg os på Facebook

Billede

10 nyeste huse til salg

Billede

Åbne huse

Billede

Køberrådgivning