Rosenvænget 23, Klokkerholm, 9320 Hjallerup

Fin, funktionel villa ikke langt fra Klokkerholm Skole

Velkommen til Rosenvænget 23 i hyggelige Klokkerholm, hvor denne hvidstensvilla er beliggende. Villaen har et boligareal på 151 m2 samt en grund på 800 m2, hvor du blandt andet finder en dejlig, overkommelig have, en lille gårdhave og en hævet, overdækket terrasse ud for villaens stue. Villaen har en central beliggenhed i Klokkerholm, og børnene skal faktisk kun gå 50 meter for at komme til Klokkerholm Skole.

Derudover er der 1,7 km. til Klokkerholm Møllesø, hvor mange gode gåture kan traves, mens du nyder stilheden og naturen. Klokkerholm byder i øvrigt på et aktivt fritidsliv, hvor børn, unge og voksne kan deltage i forskellige sportsaktiviteter ved Klokkerholm Stadium. Her foruden er der også en MENY, som har åbent alle dage, hvorfor du også har nemt til handlemuligheder. Skal du en tur til Hjallerup, er der kun 5,8 km., hvilket også giver dig forholdsvis kort vej til motorvejstilkørslen.

Velkommen indenfor

Villaen har som nævnt et boligareal på 151 m2, og det er fordelt i stueplan. Derudover finder du en funktionel kælder med tre disponible rum, et vaskerum og et badeværelse. Villaens stueplan er opdelt af en entré, hvoraf du, i den ene afdeling, finder en stue og en fordelingsgang, som forgrener sig ud i hele fire, fine værelser og et badeværelse.

Den anden afdeling er der nedgang til kælderen, et køkken og endnu en stue. Fra køkkenet har du udsigt til den lille gårdhave, hvor du fra stuen har udgang til den overdækkede terrasse. Villaens stil er en kombination af det lidt ældre udtryk, særligt på badeværelserne, der står i original stand samt den mere tidssvarende stil med lysere farvevalg og materialer i blandt andet køkken, stue og værelser.

Leder du efter en villa i Klokkerholm med gode, udnyttede kvadratmeter, hvor du samtidig har flere indretningsmuligheder og en chance for at sætte dit eget personlige præg? Så er villaen på Rosenvænget 23 måske noget for dig. Her får du en skøn beliggenhed, nemt til skole, indkøb og gåture i den dejlige, danske natur.

Kontakt os

  • Mads Vestergaard

  • Indehaver, Ejendomsmægler - MDE
  • T: 41163215

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Billede

BESTIL GRATIS SALGSVURDERING

Billede

KØBERKARTOTEK

Billede

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Billede

NYESTE HUSE TIL SALG

Billede

ÅBENT HUS

Billede

KØBERRÅDGIVNING