Gratis salgsvurdering

 

Salgsvurdering

Processen før din ejendom kommer officielt til salg kan strække sig over en kortere – eller længere periode alt efter, hvor salgsklar du er. Du går måske i de spæde overvejelser omkring, hvorvidt det er tid til at sælge din ejendom. Måske er du allerede dér, hvor du søger efter forskellige ejendomsmæglere til at vurdere din ejendom.

Det kan også være, at du allerede har kontaktet netop de ejendomsmæglere, der skal vurdere din ejendom, hvoraf én vil blive den, der skal sælge for dig. Uanset hvor du befinder dig i opstartsprocessen, så giver vi dig her et indblik i, hvad du kan forvente ved en salgsvurdering hos Mads Vestergaard bolig.

Gratis salgsvurdering hus

Når vi kommer ud på en vurdering hos dig, så vil det først og fremmest være en helt uforpligtende og afslappende snak om din ejendom. Vi vil sammen gennemgå ejendommen fra A-Z, hvor vi meget gerne vil høre dig fortælle om ejendommen, herunder med fokus på bl.a. udslagsgivende forbedringer indenfor de seneste år. Vi har, på alle vurderinger, et skema med, som vi, sammen med dig, vil gennemgå på din ejendom, hvor vores spørgsmål vil variere alt efter ejendomstype.

Der vil dog altid være en række fastlåste faktorer, som vi vil tage udgangspunkt i, og som er med til at fastslå udbudsprisen for netop din ejendom. Dette er bl.a. beliggenhed, boligtype, stand, størrelse og indretning. Derudover tager vi også altid udgangspunkt i, hvordan boligmarkedet ser ud på det pågældende tidspunkt og ser på direkte konkurrenter til din ejendom for netop at kunne give dig den bedste – og mest realistiske salgsvurdering.

Når vi sammen har gennemgået din ejendom og fået os en god snak om, hvad du tænker, ønsker og stiller som krav, så vil vi tage vores vurderingsmøde med tilbage til kontoret og her fastsætte en realistisk udbudspris. Efterfølgende vil det næste skridt være at få aftalt en dato for kommissionsmødet, såfremt du ønsker at gå videre med os som din ejendomsmægler.

Gratis salgsvurdering

Bestil en gratis, uforpligtende salgsvurdering hos Mads Vestergaard bolig i dag på tlf. 41 16 32 15 eller på mail@mvbolig.dk. Vi vil glæde os til at se din ejendom og få en god snak om, hvordan vi hjælper dig trygt og godt videre. 

 

Kommissioneringsmøde

Når udbudsprisen er fastsat, vil kommissionsmødet være det næste skridt på vejen mod at få din ejendom sat officielt til salg. Kommissionsmødet vil, som udgangspunkt, altid finde sted på vores kontor, hvor vi sammen nøje vil gennemgå selve salgsbudgettet og formidlingsaftalen. På mødet vil du også altid have mulighed for at stille eventuelle tvivlsspørgsmål, således du føler dig sikker i, hvad der fremadrettet vil komme til at ske.

Salgsbudget

Et salgsbudget vil indeholde en række elementer såsom forudsætninger bag de budgetterede indtægter og udgifter, diverse omkostninger til attester, rapporter, fotos, videoer og lignende markedsføringsmateriale samt et skel imellem, hvornår sælgers udgifter på ejendommen ophører, og køber overtager disse.

Ligeledes vil vi, ved gennemgang af salgsbudgettet, skabe et overblik over det salgsprovenu, som foreligger din ejendom. Her vil du få en oversigt over, hvad du får udbetalt, når den endelige handel er helt afsluttet. I forbindelse med at du underskriver en købsaftale på den endelige handel, vil en mere uddybende provenuberegning blive gennemgået, således du er helt klar på, hvordan det økonomisk set ser ud på bundlinjen.

Formidlingsaftale

Selve formidlingsaftalen er i bund og grund bare en aftale om, at din ejendom skal udbydes til salg. Aftalens detaljer bestemmes af os, som din ejendomsmægler, og dig som sælger. Ikke desto mindre skal formidlingsaftalen altid følge reglerne i aftaleloven. En formidlingsaftale vil, som udgangspunkt, have en standard varighed på 6 måneder, hvori vi, som din ejendomsmægler, ihærdigt vil forsøge at få din ejendom solgt. Sker en endelig handel ikke på de første 6 måneder, kan du altid, i samarbejde med os, vælge at forlænge formidlingsaftalen i f.eks. 3 – eller 6 måneder.

Når vi sammen har gennemgået både salgsbudget og formidlingsaftale, vil du skulle underskrive selve formidlingsaftalen og aflevere en nøgle til din ejendom. Ved at aflevere en nøgle kan vi let fremvise din ejendom, når der foreligger åbent hus og ved øvrige fremvisninger for potentielle købere.