Skuffesager

Indimellem får vi henvendelser fra personer, der overvejer at sætte deres bolig officielt til salg, men de ønsker måske at teste efterspørgslen af på netop deres bolig. Det kan også være, at de blot ønsker at gå lidt mere stille med dørene eller afvente en bestemt årstid. Der kan være mange årsager til, at de vælger at starte ud med at have deres bolig til salg i vores skuffe, men løbende får vi interessante boligemner til salg som skuffesager, og dem kan du følge med i her, hvis du er boligsøgende. Ønsker du at vide mere om vores skuffesager her eller spørge på andre, så er du velkommen til at kontakte Mads Vestergaard bolig på telefon 41 16 32 15.

Dronninglundvej 19, Agersted, 9330 Dronninglund

Villaen er beliggende i Agersted by og med en grund på 516 m2 samt et boligareal på 110 m2 i stueplan og yderligere 110 m2 kælder, hvoraf de 50 m2 udgør garage og tidligere aktivt snedkeri. Du får bl.a. entré, stue, køkken og badeværelse samt tre værelser, hvor det ene er brugt til at drive frisørsalon. 

Villaen trænger til en modernisering. 

Villaens info:

Energimærke: F

Ejerudgifter: 1.055,-/MD.

Udbudspris: 375.000,-

Skovvej 19, 9330 Dronninglund

Villa på 211 m2 i halvandet plan og en grund på 780 m2 i et af Dronninglunds mest attraktive villakvarterer med bl.a. kort afstand til skole og boldbanerne. Villaen står i original stand men har nogle virkelig skønne træk med bl.a. sænket stue, hvor lyset og havens grønne nuancer strømmer ind gennem vinduespartierne.

Der er smuk udsigt fra første sal, hvor du finder to værelser, et lille repos og et badeværelse. I stueplan er der endnu en stue og spisestue, køkken, badeværelse med kar, tre værelser, bryggers og entré. 

Villaens info:

Energimærke: D

Ejerudgifter: 1.364,-/MD.

Udbudspris: 1.495.000,-

 

Ejendom i kanten af Dronninglund Storskov

På en stor grund, omgivet af den smukke, nordjyske natur og med Dronninglund Storskov som scene, er denne indbydende og moderne ejendom beliggende. Du får bl.a. et boligareal på 184 m2, fordelt på to plan og med bl.a. fire værelser. 

Ønsker du at bo tæt på byen men alligevel midt i naturens fred? Så kontakt os for at høre mere om ovenstående ejendom.